Okategoriserade

Men grattis Sverige

Glad nationaldag på er alla!

Kan det bli en bättre dag? Eller ska vi bli lite svenska och klaga på att det faktiskt ÄR lite för varmt ? Nä, vi biter ihop som tappra soldater och svänger inom matbutiken på stan för att svalka ner oss inne i betong city.

Idag är det siesta hela dagen. Det blev mycket riktigt en runda på stan. Det inhandlades mazarin och potatissallad. Kommer ni ihåg förresten att Per Gessle hade ett album som han döpte till mazarin? Om jag minns det hela korrekt.

Det var och är otroligt varmt. Inte en endaste liten kotte iförd solhatt gick att skåda på lekplatsen. Sunt att hålla barnen inne, när solen står som högst! Men några vita soldyrkare på grönområdena syntes väl. Det såg riktigt skönt ut där de låg i skuggan av träden och bara vilade.

Jag ska försöka bena ut om jag måste renskriva något inför morgondagens lektion. Sista lektionen på den här alldeles för korta kursen. Annars improviserar jag med mina noteringar och hyfsade minnesbilder i huvudet. Sista lektionen på en kurs är och blir aldrig speciellt givande. Alla har liksom redan gett upp.

Men är det obligatoriskt så kommer man inte undan!

Undra hur många kg potatissallad som konsumeras i hem och trädgårdar idag? Ikväll blir det grillad pippi med just, potatissallad hemma hos mig.

Ha en fortsatt trevlig nationaldag ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s