Okategoriserade

Prognosen säger måndag, hela dagen

Då vart det början på en ny orörd vecka och vi börjar med en envis förkylning. Jag har kämpat mig igenom senaste veckan med sjukdomskänsla i kroppen och en torrhosta som aldrig ger vika. Men så idag när det är sista lektionen innan tentan om en vecka, så får även jag kasta in handduken. Känner mig enormt irriterad att jag missar frågestunden idag. Vi skulle få möjlighet att få extra hjälp och ställa frågor idag angående tentan. Senare så skulle vi sitta ett gäng och plugga ihop efter lunchen.

Men istället för panik så tänker jag välja att kämpa extra hårt hemifrån. Jag har redan hört av mig till mina vänner som lovat att delar med sig av informationen idag.

Tips : Informera dina vänner att du inte kommer på lektionen och fråga om de kan vidarebefordra viktig info eller anteckningar. Då ger du dina vänner chansen att vara extra lyhörda och noggranna om de klottrar ner anvisningar. De visar också på att du bryr dig och inte bara vill åka snålskjuts, efteråt.

Veckans schema

Måndag – hemmaplugg, färdigställa ett kompendium med alla uppgifter och svar till tentan. (vi får ha med våra anteckningar vid tentan)

Tisdag – Praktik, genomföra en kort matteuppgift med eleverna

Onsdag – Praktik, säga hejdå till mina elever, nästa gång jag kommer tillbaka blir till slutpraktiken sista året.

Torsdag – Plugga matte

Fredag – Plugga matte

Men först, en kopp te ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s