Okategoriserade

Deadline fredag 23.59

Hej igen!

Nu är det ända in i det berömda kaklet som gäller. Imorgon fredag så ska arbetet in! NU finns det ingen återvändo eller lata dagar som kan passera utan presterande på topp. Jag måste skriva och få ihop den röda tråden i arbetet, samt fixa referenser och fotnoter.

⭐Tips: Lägg in fotnoterna sist.

Det har varit en skön period med röda utströdda dagar som lite konfetti i den gråa vardagen, jag gillar verkligen den här vårperioden, när sommarlovet är inom en vettig distans.

Nu byts skaldjur och rosé mot kaffe i vanlig mugg och batterisladdar kors och tvärs.

Jag har precis beställt matteböcker inför nästa kurs som börjar på måndag. Jag kom undan med begagnade inköp och summan slutade på strax under tusingen. Jag mår redan dåligt över den kursen. Det enda ämnet som jag verkligen känner rädsla för ska börja på måndag. Jag sover hellre över i spökhuset på Liseberg, än läser matte på hög nivå.

Nu ska jag fortsätta skrivandet ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s